Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. 6. 2017

9.6. Studená kuchyně 4 - ovoce

 

Studená kuchyně je zajímavá, barevná, nápaditá. Postupně se seznámíme se základy. Ovoce používáme převážně syrové - domácí, jižní, orientální. Ovoce lze plnit, kombinovat se šunkou, jemnými druhy masa, pěnami, či saláty. Nemalé využití má i ovoce sušené a kompotované, ne jenom pro látky, které obsahuje, ale i pro různorodost barev, vůní a jemnost chutí.

 

Šunkové kornouty s  pěnou a ovocem

Studený hovězí  vývar s vínem

Pečená kachna s jablky a mandlemi

brambory Anna

Pošírovaná hruška v červeném víně s vanilkovým krémem

Pomeranč se šunkovým salátem s ovocem

 

 

 

délka kurzu                       5 hodin

cena kurzu                        1.750,-Kč

doba kurzu dle domluvy    v 8,00 a v 17,00 hod.