Vejce od předkrmu pro moučník
Nezastupitelnou roli v naší kuchyni má vejce. Používáme a konzumujeme jej ve všech možných úpravách.
Je taky součástí mnoha teplých pokrmů, omáček, moučníků. Obohacuje taky mnoha způsoby studenou kuchyni. A za zmínku stojí i nápoje, kde se dá využít vejce v různých kombinacích.
Takže : Vejce - od předkrmu - po moučník.
Kolumbova vejce, pečivo
Kulajda se ztraceným vejcem
Vejce na kyselo
Velikonoční velké vejce, špenát, vaječné krokety
Omeleta se šunkou, bratislavské brambory
Piškotový řez s vanilkovým krémem
Začátek : v 17,00 hod., dle domluvy
Cena : 1.490,- Kč , platba převodem na účet : 277665320/0300, VS. datum kurzu
Délka kurzu : 4 hodiny
Kurz je vhodný pro začátečníky, objednávka na telefonu 603 242 823.