Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 4. 2019

Vejce od předkrmu pro moučník

 

Nezastupitelnou roli v naší kuchyni má vejce. Používáme a konzumujeme jej ve všech možných  úpravách.

Je taky součástí mnoha teplých pokrmů, omáček, moučníků. Obohacuje taky mnoha způsoby studenou kuchyni. A za  zmínku stojí i nápoje, kde se dá využít vejce v různých kombinacích.

Takže :  Vejce - od předkrmu - po moučník.

 

Kolumbova vejce, pečivo

Kulajda se ztraceným vejcem

Vejce na kyselo

Velikonoční  velké vejce, špenát, vaječné krokety

Omeleta se šunkou, bratislavské brambory

Piškotový řez s vanilkovým krémem

 

 

 

 

 

 

Začátek :                   v 17,00 hod., dle domluvy

Cena :                        1.490,- Kč , platba převodem na účet :  277665320/0300, VS. datum kurzu

Délka kurzu :              4 hodiny

Kurz je vhodný pro začátečníky, objednávka na telefonu 603 242 823.