4 x guláš
Guláš.
Jeho příprava bývá rodinné tajemství, které se dědí z generace na generaci. Recept na dobrý guláš mívá cenu rodinného stříbra. My si ukážeme úpravu, která se traduje u starých kuchařských mistrů.
Začneme pěkně od začátku, klasickým hovězím gulášem z kližky. Ukážeme si porcování , správnou přípravu základu, zahuštění, dochucení. Řekneme si něco o vhodných přílohách a servírování guláše.
Dalším typem guláše je segedínsky guláš z vepřového masa s kysaným zelím. Je výborný. K naprosté dokonalosti můžete přidat smetanu a servírovat jej s houskovým knedlíkem.
Černý guláš je zajímavý svým zahuštěním. Takové to pohlazení chuťových buněk. Při kurzu si řekneme o vhodných přílohách.
Poslední zajímavou variantou je jehněčí guláš. Chce to zkusit a ochutnat.
Délka kurzu : 5 hodin
Začátek kurzu : 16,30 hod., aneb dle domluvy
Cena kurzu : 2.300 ,- Kč, platba převodem
ČSOB, účet č. 277665320/0300. V.S. datum kurzu
V ceně kurzu jsou nealkoholické nápoje, káva, nealkoholické pivo, písemné materiály a práce lektora.
Kurz je možné objednat na čísle 603 242 823.