Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 5. 2019

4 x guláš

Guláš.

Jeho příprava bývá rodinné tajemství, které se dědí z generace na generaci. Recept na dobrý guláš mívá cenu rodinného stříbra. My si ukážeme  úpravu, která se traduje u starých kuchařských mistrů.

Začneme pěkně od začátku, klasickým hovězím  gulášem z kližky.  Ukážeme si porcování , správnou přípravu základu, zahuštění, dochucení. Řekneme si něco o vhodných přílohách a servírování guláše.

Dalším typem guláše je segedínsky guláš z vepřového masa s kysaným zelím. Je výborný. K naprosté dokonalosti můžete přidat smetanu a servírovat jej s houskovým knedlíkem.

Černý  guláš je zajímavý svým zahuštěním. Takové to pohlazení chuťových buněk. Při kurzu si řekneme o vhodných přílohách.

Poslední zajímavou variantou  je jehněčí guláš. Chce to zkusit a ochutnat.

 

 

Délka kurzu :                                          5 hodin

Začátek kurzu :                                      16,30 hod., aneb dle domluvy

Cena kurzu :                                           2.300 ,- Kč, platba převodem  

                                                               ČSOB, účet č. 277665320/0300. V.S. datum kurzu

 

V ceně kurzu jsou nealkoholické nápoje, káva, nealkoholické pivo, písemné  materiály a práce lektora.

Kurz je možné objednat na čísle   603 242 823.