Kuře a jeho zpracování - pro začátečníky
Porcování a zpracování kuřete pro úplné začátečníky.
Od polévky s drobením, přes přípravu hlavního chodu a šťávy s vhodnou přílohou. Budeme pokračovat salátem s kuřecím masem a zakončit můžeme přípravou kuřecí pěny.
Kuře má všestranně upotřebitelné maso a my si můžeme ukázat hodně možností tepelné úpravy.
kuřecí vývar s drobením
domácí paštika z drůbežích jater
kuřecí roláda, rýže
smažené kuřecí stehno
kuřecí salát s ovocem
Datum : 30.5.2019
Začátek : v 8,00 hod. nebo v 17,00 hod. - podle domluvy
Délka kurzu : 4 hodiny
Cena : 1.850,- Kč, platba převodem, ČSOB účet č. 277665320/0300
V.S. datum kurzu
V ceně kurzu jsou nealkoholické nápoje, káva, písemné materiály a práce lektora.
Kurz je možné objednat na čísle 603 242 823.