Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 5. 2019

Kuře a jeho zpracování - pro začátečníky

 

Porcování  a zpracování kuřete pro úplné začátečníky.

 

Od polévky s drobením, přes přípravu hlavního chodu a šťávy  s vhodnou přílohou. Budeme pokračovat salátem  s kuřecím masem a zakončit můžeme přípravou kuřecí pěny.

Kuře  má všestranně upotřebitelné maso a my si můžeme ukázat hodně možností tepelné úpravy.

 

kuřecí vývar s drobením

domácí paštika z drůbežích jater

kuřecí roláda, rýže

smažené kuřecí stehno

kuřecí salát s ovocem

 

 

 

 

 

 

Datum :                               30.5.2019

Začátek :                             v 8,00 hod. nebo v 17,00 hod. - podle domluvy

Délka kurzu :                       4 hodiny

Cena :                                 1.850,- Kč, platba převodem, ČSOB účet č. 277665320/0300

                                            V.S. datum kurzu

 

V ceně kurzu jsou nealkoholické nápoje, káva, písemné materiály a práce lektora.

Kurz je možné objednat na čísle 603 242 823.