Mladá masa a jejich úprava - 1.
Jaro je tady. S jarem přichází na stůl mladá masa - králík, kuře, jehně, kozí maso, sele, telecí maso... Bylinky, vejce, zelenina....
Možnost různých tepelných úprav a klasická česká kuchyně našich babiček. Některé recepty jsou z roku 1925 - 1929. To už stojí za to, je vyzkoušet, ne? Babičky totiž ví nejlíp...
Připravíme si telecí maso , jehněčí hřebínek, králičí stehno a kachní prsa.
Každé jinak a zajímavě, s vhodnou přílohou.
Na závěr sladká tečka.
Začátek : 17,00 hod. / dle domluvy /
Délka kurzu : 4 hodiny
Počet osob : 2
Cena : 2100,- Kč platba převodem před začátkem kurzu
na účet ČSOB číslo 277665320 /0300, V.S. datum kurzu
S sebou si vezměte pohodlné oblečení .
Kurz si můžete objednat na čísle 603 242 823, vhodný jako dárek.