Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 5. 2019

Mladá masa a jejich úprava - 1.

 

Jaro je tady. S jarem přichází na stůl mladá masa - králík, kuře, jehně, kozí maso, sele, telecí maso... Bylinky, vejce,  zelenina....

Možnost různých tepelných úprav a klasická česká kuchyně našich babiček. Některé recepty jsou z roku 1925 - 1929.  To už stojí za to, je vyzkoušet, ne? Babičky totiž ví nejlíp...

 

Připravíme si  telecí maso , jehněčí hřebínek, králičí stehno a  kachní prsa. 

Každé jinak a zajímavě, s vhodnou přílohou. 

Na závěr sladká tečka.

 

 

Začátek :                                     17,00 hod.  / dle domluvy /

Délka kurzu :                                4 hodiny

Počet osob :                                 2

Cena :                                          2100,- Kč    platba  převodem  před začátkem kurzu  

                                                     na účet ČSOB číslo 277665320 /0300, V.S. datum kurzu

S sebou si vezměte pohodlné oblečení .

Kurz si můžete objednat na čísle 603 242 823, vhodný jako dárek.