Rychlé pohoštění na Velikonoce .
a Velikonoce je plno dobrot - jedna lepší jako druhá. Taková Velikonoční hlavička je tradiční jídlo podávané za studena i zatepla. Velikonoční hlavička mohla být trojího masa. Konkurovala jí Velikonoční paštika, ale taky špenát z mladých kopřiv, voňavá pečená krkovička, moravský králík na cibuli, či staročeská vepřová pečeně na zázvoru. Taky se podávala Velikonoční kuřecí roláda , jehněčí pečeně s omáčkou z mladých kopřiv, jihočeský kaldoun, pečená husa a asi u nikoho nechyběl Velikonoční beránek z piškotového těsta a Velikonočné mazanec.
Velikonoční hlavička s uzeným masem a bylinkami
Velikonoční kuřecí roláda
Velikonoční cop
Kdy : 28.3.2018
V kolik : 8,00 hod. / dle domluvy /
Kde : ve studiu
Cena : 750,-kč
S sebou si vezměte pohodlný oděv a obuv, ne nazouváky