Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 3. 2018

Rychlé pohoštění na Velikonoce

Na Velikonoce je plno dobrot - jedna lepší jako druhá. Taková Velikonoční hlavička je tradiční jídlo podávané za studena  i zatepla. Velikonoční hlavička mohla být  trojího masa. Konkurovala jí Velikonoční paštika, ale taky špenát z mladých kopřiv, voňavá pečená krkovička, moravský králík na cibuli, či staročeská vepřová pečeně na zázvoru. Taky  se podávala Velikonoční kuřecí roláda , jehněčí pečeně s omáčkou z mladých kopřiv, jihočeský kaldoun, pečená husa a asi u nikoho nechyběl Velikonoční beránek z piškotového těsta a Velikonočné mazanec.

 

 

Velikonoční hlavička s uzeným masem a bylinkami

Velikonoční kuřecí roláda

Velikonoční cop

 

 

Kdy :                            27.3.2018

V kolik :                       16,30 hod. / dle domluvy /

Kde :                            ve studiu

Cena :                          750,-kč

 

S sebou si vezměte pohodlný oděv a obuv, ne nazouváky