Mladá masa a jejich úprava - 1
Jaro je za rohem. S jarem přichází na stůl mladá masa - králík, kuře, jehně, kozí maso, sele, telecí maso... Bylinky, vejce, zelenina....
Možnost různých tepelných úprav. Klasická česká kuchyně našich babiček. Některé recepty jsou z roku 1925. To už stojí za to, je vyzkoušet, ne? Babičky totiž ví nejlíp...
Připravíme si polévku, králičí, jehněčí, telecí a kozí maso.
Každé jinak a zajímavě, s vhodnou přílohou.
Na závěr sladká tečka.
Začátek : 17,00 / dle domluvy /
Délka kurzu : 5 hodin
Počet osob : 4
Cena : 2100,- Kč platba převodem před začátkem kurzu
na účet ČSOB číslo 277665320 /0300, V.S. datum kurzu
S sebou si vezměte pohodlné oblečení .
Kurz si můžete objednat na čísle 603 242 823, vhodný jako dárek.