Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 3. 2019

Mladá masa a jejich úprava - 1

Jaro je za rohem. S jarem přichází na stůl mladá masa - králík, kuře, jehně, kozí maso, sele, telecí maso... Bylinky, vejce,  zelenina....

Možnost různých tepelných úprav. Klasická česká kuchyně našich babiček. Některé recepty jsou z roku 1925. To už stojí za to, je vyzkoušet, ne? Babičky totiž ví nejlíp...

Připravíme si polévku, králičí, jehněčí, telecí a  kozí maso. 

Každé jinak a zajímavě, s vhodnou přílohou. 

Na závěr sladká tečka.

 

 

Začátek :                                     17,00 / dle domluvy /

Délka kurzu :                                5 hodin

Počet osob :                                 4

Cena :                                          2100,- Kč    platba  převodem  před začátkem kurzu  

                                                     na účet ČSOB číslo 277665320 /0300, V.S. datum kurzu

S sebou si vezměte pohodlné oblečení .

Kurz si můžete objednat na čísle 603 242 823, vhodný jako dárek.