Recepty první republiky
Listovat starými kuchařkami je hluboký zážitek. Pro kuchaře i pro labužníka. Zažloutlé listy bývají ošoupané častým listováním. Jednoduché úpravy mas, zeleniny, moučníků.
Kuchyně pestrá, lákavá svou chutí a znalostmi, jak zpracovat potraviny bez zbytečných ztrát. Několik kurzů věnujeme starým báječným receptům. Zaslouží si to.
Je to základ, na kterém se naučili vařit i naši čeští a moravští kuchaři. Náš národní tým dostal zlato na mezinárodní soutěži kuchařů v Singapuru.
Lívance se zelím
Polévka z kostí s játrovým svítkem
Svinuté telecí řízky, obyčejný bramborový salát
Šunkový pudink
dort Viktorčin
Začátek kurzu : 17,00 hod dle domluvy /
Délka kurzu : 4 hod.
Počet osob : 4
Cena : 1.450,- Kč platba před začátkem kurzu převodem na účet
ČSOB, číslo 277665320 / 0300, V.S. datum kurzu
Kurz si můžete objednat na čísle : 603 242 823.
Vhodné pro začátečníky