Steaky, dresinky
Pod názvem steak si dokážeme představit šťavnatý kus masa plný chuti. S dobrým dresinkem aneb šťávou je to to pravé ořechové na hezké posezení s přáteli, příjemný sobotní večer aneb jen tak, že nás honí mlsná na něco dobrého.
Ke každému masu patří vhodná příloha a čas na vychutnání.
Kachní prso s vinnou redukcí, Šumajstr
Nízký roštěnec, zeleninové hranolky ,
hořčičně - medový dresink
Jehněčí hřebínek, pečený česnek,
teplý salát z červené čočky
Hovězí svíčková, omáčka ze čtyř druhů pepře,
glazovaná zelenina
Začátek : 17,00 hod. / dle domluvy /
Délka kurzu : 4 hod.
Počet osob : 4
Cena : 2.300,-Kč platba před kurzem převodem na účet
ČSOB, číslo 277665320 /0300, V.S. datum kurzu
Přihlásit se můžete na čísle 603 242 823. Kurz je vhodný i jako dárek.
S sebou si vezměte pohodlné oblečení, ostatní pomůcky budou ve studiu. V ceně kurzu je káva, nealko nápoje, degustace připravených pokrmů a práce lektora.