Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 6. 2018

Technika vaření sous - vide.

Tepelná úprava pokrmů se stále vyvíjí dopředu. Ani ne samotné tepelné opracování pokrmů, jako způsoby, kterými potraviny zpracováváme. Jedna z nich je sous - vide. Pokrmy upravené touto technikou jsou šťavnaté, mají osobitou chuť, váhové ztráty jsou minimální. Lektor  -  Břetislav  Novotný, kuchař  čtyřhvězdičkové restaurace Tomášov.

 

- hovězí kližka na víně

- vepřová panenka na bylinkách, steaková omáčka

- kuřecí supréme  na  na smetaně / medu

 

 

Začátek :                               17:00 hod, dle dmluvy

Délka :                                   4 hodiny

Cena :                                    1.000 ,- Kč

S sebou si přineste pohodlné oblečení a obuv.

Kurz je možné darovat formou dárkového poukazu.

Rezervace na čísle:   603 242 823