Mleté maso - sekaná, karbanátky, řízky
Mleté maso bývá nedoceněnou surovinou v naší kuchyni, Má přitom hodně výhod.Je lehce stravitelné,mají je rádi senioři a děti . Dá se zpracovat za syrova i po tepelné úpravě. Můžeme je použít jako hlavní chod, na grilování, v studené kuchyni. Při jeho přípravě prožijeme pár hezkých chvilek a pak to ochutnávání...To je zážitek.
Rajče s pěnou z pečeného mletého vepřového masa
Pštrosí vejce / sekaná v bláně / čevabčiči / holandský řízek
Hašé / masový nákyp
Šunkové rohlíčky s mletým uzeným masem
Začátek : 16,00 hod / dle domluvy
Délka kurzu : 4 hodiny
Cena kurzu : 2.300 ,-Kč , platba předem převodem na účet 277665320 /0300, V.S. datum kurzu
V ceně kurzu je káva, minerálka, písemné materiály a práce lektora.
S sebou si vezměte pohodlné oblečení
Kurz je vhodný pro začátečníky i jako dárek . Můžete si jej objednat na čísle 603 242 823