Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 6. 2019

Mleté maso - sekaná, karbanátky, řízky

Mleté maso bývá nedoceněnou surovinou v naší kuchyni, Má přitom hodně výhod.Je lehce stravitelné,mají je rádi senioři a děti . Dá se zpracovat za syrova i po tepelné úpravě. Můžeme je použít jako hlavní chod, na grilování, v studené kuchyni. Při jeho přípravě prožijeme pár hezkých chvilek a pak to ochutnávání...To je zážitek.

 

Rajče  s pěnou z pečeného  mletého vepřového masa

Pštrosí vejce / sekaná v bláně /  čevabčiči / holandský řízek

Hašé  /  masový nákyp

Šunkové rohlíčky s mletým uzeným masem

 

Začátek :                           16,00 hod / dle domluvy

Délka kurzu :                     4 hodiny

Cena kurzu :                      2.300 ,-Kč , platba předem převodem na účet 277665320 /0300, V.S. datum                                                             kurzu

V ceně kurzu je káva, minerálka, písemné materiály a práce lektora.

S sebou si vezměte pohodlné oblečení

 

Kurz je vhodný pro začátečníky i  jako dárek . Můžete si jej objednat na čísle 603 242 823