Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 6. 2019

Studená kuchyně - drůbeží paštika, kuřecí galantina,kuřecí roláda

Propojení teplé a studené kuchyně je v přímé návaznosti. Můžeme zpracovat různé potraviny,kombinovat je se zeleninou, ovocem, alkoholem... Vařit, dusit, péct, smažit.

Následně po patřičném vychlazení naaranžovat na talíř, mísu... Studená kuchyně je neobyčejně zajímavá.Výhodou studeného pohoštění je možnost přípravy předem. Jsou výrobky, které jsou určeny k přímé konzumaci. Jsou výrobky, které si musíme připravit a tepelně opracovat předem. Teprve pak je můžeme předložit k ochutnání. Toto jsou výrobky složitější, časově náročnější, ale výsledek je perfektní.

 

Drůbeží paštika s koňakem

Lahodná kuřecí galantina 

Kuřecí roláda 

 

Začátek :                       16,00 hod.  / podle domluvy /

Délka kurzu:                   4 hodiny

Cena :                            2.100,- Kč, platba předem,  převodem na účet 277665320 / 0300, V.S. datum kurzu.

S  sebou si vezměte pohodlné oblečení. V ceně kurzu je káva, pití, písemné materiály a práce lektora.

Kurz si můžete objednat na čísle 603 242 523