Zvěřina - připravujeme bažanta
Úprava zvěřiny je časově trošku náročnější,ale ten výsledek stojí za čekání. Výhodou je, že zvěřina se už chová ve velkochovech a není už jenom k dostání na podzim. Je to správné, protože je hájená v období rozmnožování, snůšky vajec a líhnutí kuřat a kolouchů.
Bažant .
Má, ostatně jako zvěřina mívá, tmavé masíčko, charakteristickou chuť a velikostí odpovídá menšímu kuřeti. S přípravou se musíme trošku pohrát, ale konečná fáze - ochutnávání stojí za to.
- bažantí polévka s chilli a topinkou
- bažant pečený v slaninovém kabátku
- bažant na divoko, karlovarský knedlík
- dort z bažanta se žampióny
Začátek : 16,00 hod / dle domluvy
Délka kurzu : 4 hodiny
Cena kurzu : 2.300 ,- Kč, platba převodem na účet 277665320/0300, V.S.datum kurzu
V ceně kurzu je káva, minerálka, písemné materiály a práce lektora.
Kurz si můžete objednat na čísle 603 242 823.