Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 6. 2019

Zvěřina - připravujeme bažanta

Úprava zvěřiny je časově trošku náročnější,ale ten výsledek stojí za čekání. Výhodou je, že zvěřina se už chová ve velkochovech a není už jenom k dostání na podzim. Je to správné, protože je  hájená v období rozmnožování, snůšky vajec a líhnutí kuřat a kolouchů.

Bažant .

Má, ostatně jako zvěřina mívá, tmavé masíčko, charakteristickou chuť a velikostí odpovídá menšímu kuřeti. S přípravou se musíme trošku pohrát, ale konečná fáze - ochutnávání stojí za to.

- bažantí polévka s chilli a topinkou

- bažant pečený v slaninovém kabátku

- bažant na divoko, karlovarský knedlík

- dort z bažanta se žampióny

 

Začátek :               16,00 hod / dle domluvy

Délka kurzu :         4 hodiny

Cena kurzu :          2.300 ,- Kč, platba převodem na účet 277665320/0300, V.S.datum kurzu

V ceně kurzu je káva, minerálka, písemné materiály a práce lektora.

Kurz si můžete objednat na čísle 603 242 823.