Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 6. 2017

13.6. Vaříme klasické omáčky - koprová, švestková

Vaříme klasické omáčky - taková houbová omáčka s houskovým knedlíkem je jedním z pilířů dobré české kuchyně. Je těžké říct, která je první. Rajská, koprovka, svíčková..? Pokračujeme koprovou omáčkou  a pak pojedeme dál na povidlovou  omáčku. A příště další.

 

Paštička z lístkového těsta s pěnou s uzeného masa

Hovězí vývar s vaječnou sedlinou

Hovězí vařené,koprová omáčka,

Uzené vařené, povidlová  omáčka

houskový knedlík

Tažený štrúdl s jablky a skořicí

 

 

délka kurzu                  5 hodin

cena kurzu                   1.750 Kč

začátek dle domluvy    v 8,00  a v 17,00 hod..