Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 6. 2017

16.6.Vepřové maso - úprava vařením

Půjdeme na to od začátku, je toho z vepřového masa hodně. Od vaření až po pečení. Od zabíjačky až po konečné zpracování masa. Bude to zajímavé a hlavně dobré. Takže úprava vařením 

 

 

 

Kanapky  s pěnou z vepřového masa

Ovarová polévka s kroupami

vařené maso z polévky ochucené česnekem,

majoránkou a pepřem, chléb

Pečený prejt a obcházka, zelí

vařené brambory

Škvarkové pagáčky

 

 

délka kurzu                      5 hodin

cena kurzu                       1.750 Kč

začátek dle domluvy        v  8,00 a v  17,00 hod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

délka kurzu            5 hodin

cena kurzu             1.750,-Kč

začátek kurzu        domluvou v 8,00 hod. v 17,00 hod.