Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 6. 2017

22.6. Studená kuchyně 3 -vejce

Studená kuchyně je zajímavá, barevná, nápaditá. Postupně se seznámíme se základy. Vejce jsou ve studené kuchyni jednou z nejpoužívanějších surovin. Podávají se různě upravená jako předkrm, jsou součástí studených mís, zdobí se jimi ostatní pokrmy.Upravují se z nich pokrmy jak jednoduché, tak složité. Pojďme to zkusit.

 

Sardelové vejce ,bratislavské vejce,

zastřené vejce s ananasem, kaviárové vejce

Polévka kmínová s vejci a krutony

Zastřené vejce na toastu se šunkou

Smažené zastřené vejce, bramborová kaše

Třená bábovka s vaječným likérem

 

 

 

,délka kurzu                      5 hodin

cena kurzu                        1.750,- Kč

doba kurzu dle domluvy    v 8,00 a v 17,00 hod.