23.6. Studená kuchyně 4 - ovoce
Studená kuchyně je zajímavá, barevná, nápaditá. Postupně se seznámíme se základy. Ovoce používáme převážně syrové - domácí, jižní, orientální. Ovoce lze plnit, kombinovat se šunkou, jemnými druhy masa, pěnami, či saláty. Nemalé využití má i ovoce sušené a kompotované, ne jenom pro látky, které obsahuje, ale i pro různorodost barev, vůní a jemnost chutí.
Šunkové kornouty s pěnou a ovocem
Studený hovězí vývar s vínem
Pečená kachna s jablky a mandlemi
brambory Anna
Pošírovaná hruška v červeném víně s vanilkovým krémem
Pomeranč se šunkovým salátem s ovocem
délka kurzu 5 hodin
cena kurzu 1.750,-Kč
doba kurzu dle domluvy v 8,00 a v 17,00 hod.