Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 4. 2018

Pro začátečníky - kuře - příprava polévky,šťávy,omáčky, salátu

Pro začátečníky jsme připravili kurz - klidně i pro jednotlivce - různých možností zpracování kuřete.

Od polévky s játrovými knedlíčky, přes přípravu hlavního chodu se šťávou aneb omáčkou s vhodnou přílohou. Budeme pokračovat salátem  s kuřecím masem a zakončit můžeme přípravou kuřecí pěny.

Kuře  má všestranně upotřebitelné maso a my si můžeme ukázat hodně možností tepelné úpravy.

 

 

 

 

 

 

 

Kdy :                               6. 4. 2018

Kde :                               Kuchařské studio Kvítková

V kolik:                            v 8,00 hod. nebo v 17,00 hod. - podle domluvy

Cena :                             1.000,- Kč pro jednotlivce

                                        450 ,- Kč pro 2 a více zájemců