Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 4. 2018

Úpravy vepřového masa - od porcování po servírování

Vepřové maso je šťavnaté, chutné a to jej předurčuje k mnohým tepelným úpravám. Od vaření , pečení,  smažení, dušení, grilování, uzení až po domácí zabíjačku. Velké množství receptů se liší  nakrájením  masa, jeho tepelnou úpravou a konečně -  dochucením. Takže   zkusíme méně známé tokáně  a perkelty.

 

Trubička z lístkového  těsta s masovou pěnou s česnekem

Vepřový vývar se zeleninou a kapáním

Pivovarský tokáň, maďarský perkelt

špekový knedlík

Šunkový rohlíček

 

 

Kdy :                            24. 4 . 2018

Kde :                           Kuchařské studio Kvítková

Cena kurzu:                 1.900,-Kč / 1 osoba

                                     1.500 ,- Kč / 2 osoby

Začátek kurzu :            dopoledne v 8,00 hod.

                                     odpoledne v 17,00 hod.

Kurz je možné darovat jako dárek formou Dárkového poukazu.