Úpravy vepřového masa - od porcování po servírování
Vepřové maso je šťavnaté, chutné a to jej předurčuje k mnohým tepelným úpravám. Od vaření , pečení, smažení, dušení, grilování, uzení až po domácí zabíjačku. Velké množství receptů se liší nakrájením masa, jeho tepelnou úpravou a konečně - dochucením. Takže zkusíme méně známé tokáně a perkelty.
Trubička z lístkového těsta s masovou pěnou s česnekem
Vepřový vývar se zeleninou a kapáním
Pivovarský tokáň, maďarský perkelt
špekový knedlík
Šunkový rohlíček
Kdy : 24. 4 . 2018
Kde : Kuchařské studio Kvítková
Cena kurzu: 1.900,-Kč / 1 osoba
1.500 ,- Kč / 2 osoby
Začátek kurzu : dopoledne v 8,00 hod.
odpoledne v 17,00 hod.
Kurz je možné darovat jako dárek formou Dárkového poukazu.