Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 5. 2018

Guláš ? Jaké máme suroviny?

Guláš.

Začneme pěkně od začátku, klasickým gulášem z hovězího masa.  Ukážeme si porcování masa, správnou přípravu základu, zahuštění, dochucení. Řekneme si něco o vhodných přílohách a servírování guláše.

Dalším typem guláše je segedínsky guláš z vepřového masa s kysaným zelím. Je výborný. Z plecka i z bůčku. K naprosté dokonalosti můžete přidat smetanu a servírovat jej s houskovým knedlíkem.

Posledním gulášem bez masa je guláš s hřibů a paprik. Takové to polechtání chuťových buněk. Při kurzu si řekneme o vhodných přílohách.

 

 

 

Délka kurzu :                                  4 hodiny

Začátek  :                                        16,30 hod., aneb dle domluvy

Cena  :                                             1.000 ,- Kč

Rezervace na čísle:.                         603  242  823

 

Možnost zakoupení Dárkového poukazu, platnost jsou 3 měsíce. Udělejte radost.