Guláš ? Jaké máme suroviny?
Guláš.
Začneme pěkně od začátku, klasickým gulášem z hovězího masa. Ukážeme si porcování masa, správnou přípravu základu, zahuštění, dochucení. Řekneme si něco o vhodných přílohách a servírování guláše.
Dalším typem guláše je segedínsky guláš z vepřového masa s kysaným zelím. Je výborný. Z plecka i z bůčku. K naprosté dokonalosti můžete přidat smetanu a servírovat jej s houskovým knedlíkem.
Posledním gulášem bez masa je guláš s hřibů a paprik. Takové to polechtání chuťových buněk. Při kurzu si řekneme o vhodných přílohách.
Délka kurzu : 4 hodiny
Začátek : 16,30 hod., aneb dle domluvy
Cena : 1.000 ,- Kč
Rezervace na čísle:. 603 242 823
Možnost zakoupení Dárkového poukazu, platnost jsou 3 měsíce. Udělejte radost.