Úpravy kynutého těsta .
Kynuté těsto patří k pilířům české kuchyně.
Můžeme jej připravovat různými tepelnými úpravami a výsledek je vždy moc dobrý. Kynuté těsto se dá vařit, smažit, péct.Z vařených dobrot jsou to kynuté knedlíky s povidly, jahodami, švestkami - krátce vzato sezónním ovocem. Jako vařená příloha k omáčkám je kynutý houskový knedlík. Smažíme koblihy, langoše, lívanečky, palačinky. U pečení je to dlouhá řada různých koláčů a buchet. Takže u kynutého těsta si povíme něco o mouce, mléku, tuku, vejcích, kvasnicích a ostatních surovinách.
Kynuté lívanečky s tvarohem, marmeládou a šlehačkou
Kynuté knedlíky s povidly, mákem, máslem a cukrem
Kynutý houskový knedlík, koprová omáčka, vejce
Honzovy buchty
Kynutý táč s ovocem a posypkou
Začátek : 17,00 hod . / dle domluvy /
Cena : 1.000,- Kč
Možnost koupě dárkového poukazu - pro dceru, mamku, kamarádku...Platnost poukazu jsou 3 měsíce.
Rezervace na čísle : 603 242 823