Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 5. 2018

Vejce na moc způsobů.

Vejce.

Slepičí, křepelčí, čejčí . Základní kámen kuchyní.

Bez vajec by spousta receptů prostě nebyla. Kam s nimi? Míchaná vajíčka na snídani, ztracená vejce, vejce na tvrdo, na hniličku, na měkko...Vejce do zapékaných  těstovin, do těsta, do zapékaných brambor, na obalování surovin před smažením. Piškotové těsto,kynuté těsto, odpalované těsto, linecké, křehké, perníky...Houskový knedlík,noky, těstoviny, nudle. Koktejly na baru,  mleté masa, krokety.... Vejce.

 

Vejce Benedikt 

Valašská kyselice  / česnekačka s vejcem

Francouzské brambory / zapékané těstoviny s uzeným masem / špenát

Štěpánská omeleta / palačinky

 

 

 

Začátek :                           17,00 hod. / dle domluvy  /

Cena :                                 500 ,- Kč

 

Rezervace na čísle : 603  242  823

Možnost zakoupení Dárkového poukazu, platnost 3 měsíce.