Vejce na moc způsobů.
Vejce.
Slepičí, křepelčí, čejčí . Základní kámen kuchyní.
Bez vajec by spousta receptů prostě nebyla. Kam s nimi? Míchaná vajíčka na snídani, ztracená vejce, vejce na tvrdo, na hniličku, na měkko...Vejce do zapékaných těstovin, do těsta, do zapékaných brambor, na obalování surovin před smažením. Piškotové těsto,kynuté těsto, odpalované těsto, linecké, křehké, perníky...Houskový knedlík,noky, těstoviny, nudle. Koktejly na baru, mleté masa, krokety.... Vejce.
Vejce Benedikt
Valašská kyselice / česnekačka s vejcem
Francouzské brambory / zapékané těstoviny s uzeným masem / špenát
Štěpánská omeleta / palačinky
Začátek : 17,00 hod. / dle domluvy /
Cena : 500 ,- Kč
Rezervace na čísle : 603 242 823
Možnost zakoupení Dárkového poukazu, platnost 3 měsíce.