Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 5. 2017

15.5. Hovézí maso- závitky, rolády

15. 5. 2017

15.5. Hovězí maso - závitky, rolády

U hovězího  masa  je taky velká různorodost přípravy  jídel. Od vaření, dušení, pečení, smažení , grilování, sušení , až po úpravu syrového masa. Každá z těchto úprav má své pravidla. Při vaření získáme dobrou polévku a vařené maso, které je moc chutné v kombinaci s omáčkami. A že jich česká kuchyně má. My se dnes připravíme  další úpravu - dušení a to závitky a roládu. Začneme, jako vždy , předkrmem.

 

Košíček z křehkého těsta s vídeňským krémem

Hovězí vývar s  fridátovými  nudlemi

Husarská roláda, Cikánská roláda

Bavorský závitek, Hejtmanský závitek

Španělský ptáček, karlovarský knedlík

Meruňková bublanina

 

délka kurzu          5 hodin

cena kurzu           1750,-Kč

začátek kurzu       domluvou v 8,00 hod., v 17,00 hod.