Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 5. 2017

23.5. vaříme si klasické omáčky- cibulová,svíčková na smetaně

 

V dalším kurzu si připravíme starou klasickou omáčku - cibulovou. Má nasládlou, lehce navinulou chuť a je báječná s vařeným masem a knedlíkem. A nemůžeme zapomenout na pilíř českých omáček - svíčková na smetaně. Uvaříme si hezké menu od předkrmu až po moučník.

 

Krůtí  koktajl s mušelínovou omáčkou

Hovězí vývar s domácími nudlemi

Hovězí vařené, cibulová omáčka

houskový knedlík

Svíčková na smetaně, krupicové noky

Lívance s marmeládou

 

délka kurzu             5 hodin

cena kurzu              1.750,-Kč

začátek kurzu          domluvou v 8,00 hod., v 17,00 hod.