26.5. Hovězí maso - závitky a rolády
U hovězího masa je taky velká různorodost přípravy jídel. Od vaření, dušení, pečení, smažení , grilování, sušení , až po úpravu syrového masa. Každá z těchto úprav má své pravidla. Při vaření získáme dobrou polévku a vařené maso, které je moc chutné v kombinaci s omáčkami. A že jich česká kuchyně má. My se dnes připravíme další úpravu - dušení a to závitky a roládu. Začneme, jako vždy , předkrmem.
Košíček z křehkého těsta s vídeňským krémem
Hovězí vývar s fridátovými nudlemi
Husarská roláda, Cikánská roláda
Bavorský závitek, Hejtmanský závitek
Španělský ptáček, karlovarský knedlík
Meruňková bublanina
délka kurzu 5 hodin
cena kurzu 1750,-Kč
začátek kurzu domluvou v 8,00 hod., v 17,00 hod.