vaření se zlínskými kuchaři - Břetislav Novotný.
Omlouváme se , ale prezentaci musíme přeložit na únor z důvodů virového onemocnění.
Prezentujeme přední zlínské kuchaře.
Břetislav Novotný.
Je dlouholetým členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR.
Pracuje v čtyřhvězdičkové restauraci na hotelu Tomášov. Rád vaří a prezentuje českou kuchyni, mimo jiné i na Garden Food Festivalech.
Začátek : 17,00 hod.
Kde : Kuchařské studio
Menu : Pošírovaný candát s citronovo - bramborovou kaší
a glazovanou mrkví a cuketou
Ryzlink rýnský, Vinařství Sonberk, pozdní sběr, 2016
Pečený filet z kapra
s grilovanou zeleninou a rozpečenu bagetkou
Tramín červený, Moravíno Valtice, výběr z hroznů, 2011
Pstruh v papilotě
na zelených fazolkách se slaninou a česnekovým máslem
Ryzlink vlašský, Vinařství Volařík, pozdní sběr,2016
Sumec ve vinném těstíčku
na listovém salátu s medovým dresinkem
Sauvignon, Vinařství Mádl, pozdní sběr, 2011
Cena kurzu : 2.000,- Kč / v ceně je zahrnuta ochutnávka pokrmů v kombinaci s vínem, káva, nealko nápoje, písemné materiály a práce lektora.
Kurz můžete darovat i formou dárkového poukazu.
Počet míst : max. 6 osob