Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 1. 2018

vaření se zlínskými kuchaři - Břetislav Novotný.

Omlouváme se , ale prezentaci musíme přeložit na únor z důvodů virového onemocnění.

Prezentujeme přední zlínské kuchaře.

 Břetislav Novotný.

Je dlouholetým členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

Pracuje v čtyřhvězdičkové restauraci na  hotelu  Tomášov. Rád vaří a  prezentuje českou kuchyni, mimo jiné i na Garden Food Festivalech.

 

Začátek :            17,00 hod. 

Kde :                   Kuchařské studio 

Menu :                Pošírovaný candát s citronovo - bramborovou kaší

                           a glazovanou mrkví a cuketou

                           Ryzlink rýnský, Vinařství Sonberk, pozdní sběr, 2016

                           Pečený filet z kapra

                           s grilovanou zeleninou a rozpečenu bagetkou

                           Tramín červený, Moravíno Valtice, výběr z hroznů, 2011

                           Pstruh v papilotě 

                           na zelených fazolkách se slaninou a česnekovým máslem

                           Ryzlink vlašský, Vinařství Volařík, pozdní sběr,2016

                           Sumec ve vinném těstíčku

                           na listovém salátu s medovým dresinkem

                           Sauvignon, Vinařství Mádl, pozdní sběr, 2011

Cena kurzu :      2.000,- Kč / v ceně je zahrnuta ochutnávka pokrmů v kombinaci s                                                        vínem, káva, nealko nápoje, písemné materiály a práce lektora.

                          Kurz můžete darovat i formou dárkového poukazu.

Počet míst :       max. 6 osob