využití Sous - vide v domácnosti
V poslední době je často používán způsob přípravy pokrmů Sous - vide, pomalé vaření.
Co to je za zázrak a že se dá používat i doma, Vám ukážeme na kurze Sous - vide v domácnosti. Tímto způsobem můžeme připravit maso, zeleninu, vejce...Máte návštěvu a nechcete odbíhat do kuchyně? A stejně chcete mít připravené něco dobrého a netradičního na jídlo?
Co si ukážeme na kurzu?
Příprava a dokončení masa - kuřecí, vepřové, ryby
Příprava a dokončení přílohy - různé druhy zeleniny
Začátek : 17,00 hod. / dle domluvy
Délka kurzu : 4 hodiny
Počet osob : 2 - 4
Cena kurzu : 2.500 ,- Kč, platba převodem na účet ČSOB, 277665320 /0300, V.S. datum kurzu
S sebou si vezměte pohodlné oblečení a obuv.
Přihlásit se můžete na telefonu 603 242 823.