Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 1. 2019

využití Sous - vide v domácnosti

V poslední době je často používán způsob přípravy pokrmů Sous - vide, pomalé vaření. 

Co to je za zázrak a že se dá používat i doma, Vám ukážeme na kurze Sous - vide v domácnosti. Tímto způsobem můžeme připravit maso, zeleninu, vejce...Máte návštěvu a nechcete odbíhat do kuchyně? A stejně chcete mít připravené něco dobrého  a netradičního na jídlo?  

Co si ukážeme na kurzu?

Příprava a dokončení masa - kuřecí, vepřové, ryby

Příprava a dokončení přílohy - různé druhy zeleniny

 

 

 

 

 

Začátek :                                  17,00 hod.  / dle domluvy

Délka kurzu :                             4 hodiny

Počet osob :                              2 - 4

Cena kurzu :                             2.500 ,-  Kč, platba převodem na účet ČSOB, 277665320 /0300, V.S. datum kurzu

 

S sebou si vezměte pohodlné oblečení a obuv.

Přihlásit se můžete na telefonu 603 242 823.