Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 1. 2019

Zvěřina - moření, nakládání, úpravy

Zvěřina je nejlepší v zimním období. Je šťavnatá, protože  má podkožní tuk. Má taky své charakteristické aroma a nezaměnitelnou chuť. Aby se rozvinuli všechny její chuťové vlastnosti, je dobré ji nechat uzrát. Pak si pohrát s její přípravou a věnovat ji náležitou péči. Nakonec  to nejlepší -  zavolat pár kamarádů a ochutnávat.

Začneme polévkou a končíme roládou.

Bažant 

Dančí hřbět 

Srnčí kýta 

Roláda z divoké kachny 

 

 

 

 

Začátek :                                  17,00 hod. / dle domluvy

Délka kurzu :                             4 hodiny

Počet osob :                              max. 4

Cena kurzu :                             2.990 ,- Kč, převodem na účet ČSOB, 277665320 / 0300,  V.S. datum kurzu

 

S sebou si vezměte pohodlné oblečení a obuv.

Přihlásit se můžete na čísle : 603 242 823