Zvěřina - moření, nakládání, úpravy
Zvěřina je nejlepší v zimním období. Je šťavnatá, protože má podkožní tuk. Má taky své charakteristické aroma a nezaměnitelnou chuť. Aby se rozvinuli všechny její chuťové vlastnosti, je dobré ji nechat uzrát. Pak si pohrát s její přípravou a věnovat ji náležitou péči. Nakonec to nejlepší - zavolat pár kamarádů a ochutnávat.
Začneme polévkou a končíme roládou.
Bažant
Dančí hřbět
Srnčí kýta
Roláda z divoké kachny
Začátek : 17,00 hod. / dle domluvy
Délka kurzu : 4 hodiny
Počet osob : max. 4
Cena kurzu : 2.990 ,- Kč, převodem na účet ČSOB, 277665320 / 0300, V.S. datum kurzu
S sebou si vezměte pohodlné oblečení a obuv.
Přihlásit se můžete na čísle : 603 242 823