Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 11. 2018

Honza a jeho příprava králíka

Honza a jeho úprava králičího masa. Vhodné pro úplné začátečníky.

Rozbourání masa, základní dělení masa , příprava, základy pro  technologickou úpravu.

 

 

Krémová polévka s karotkou a krutony

Králičí stehno špikované se smetanou, karlovarský knedlík

Plněný pečený králík, bramborové medailonky

Králičí ragů na másle, s vložkou  sušených  rajčat, vína a petrželí, rýže

Přírodní řízečky z králičího hřbětu, hedvábná bramborová kaše, restované cherry rajčátka

 

 

 

datum :                                      15.11.2018

začátek :                                    17,00 hod. / dle domluvy /

počet osob :                               2 - 4

délka kurzu:                                5 hodin

cena :                                         2.000,- Kč  / převodem na účet 277650320 / 0300, V.S. datum kurzu

 

Kurz je možné darovat formou dárkového poukazu.  Objednávka na telefonu 603 242 823