Honza a jeho příprava králíka
Honza a jeho úprava králičího masa. Vhodné pro úplné začátečníky.
Rozbourání masa, základní dělení masa , příprava, základy pro technologickou úpravu.
Krémová polévka s karotkou a krutony
Králičí stehno špikované se smetanou, karlovarský knedlík
Plněný pečený králík, bramborové medailonky
Králičí ragů na másle, s vložkou sušených rajčat, vína a petrželí, rýže
Přírodní řízečky z králičího hřbětu, hedvábná bramborová kaše, restované cherry rajčátka
datum : 15.11.2018
začátek : 17,00 hod. / dle domluvy /
počet osob : 2 - 4
délka kurzu: 5 hodin
cena : 2.000,- Kč / převodem na účet 277650320 / 0300, V.S. datum kurzu
Kurz je možné darovat formou dárkového poukazu. Objednávka na telefonu 603 242 823