Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 11. 2018

Kachna - vývar, kaldoun, paštika, roláda, salát, šoulet

Při koupi kachny si kuchař - začátečník těžko představí, co všechno je možno z kachničky připravit a uvařit.

Klasický způsob je upečení kachničky do zlatova, červené zelí a knedlík. Je to lahůdka.

Ale možností je víc a my se je můžeme naučit.

 

Kachní paštika

Jemný kachní salát

Kachní vývar se zeleninovým svítkem

Kaldoun s knedlíčky

Pečená roláda z kachny, karamelové zelí, knedlík

Kachní stehno v šouletu

 

 

datum:                        8.11. 2018

začátek :                     17,00 hod / dle domluvy/

délka kurzu:                 5 hodin

cena :                           1750,- Kč  , platba převodem na účet 277665320 /0300, V.S. datum kurzu

Počet osob:                  2 - 4

 

Kurz můžete věnovat formou dárkového poukazu. Objednávka na telefon : 603 242 823