Kachna - vývar, kaldoun, paštika, roláda, salát, šoulet
Při koupi kachny si kuchař - začátečník těžko představí, co všechno je možno z kachničky připravit a uvařit.
Klasický způsob je upečení kachničky do zlatova, červené zelí a knedlík. Je to lahůdka.
Ale možností je víc a my se je můžeme naučit.
Kachní paštika
Jemný kachní salát
Kachní vývar se zeleninovým svítkem
Kaldoun s knedlíčky
Pečená roláda z kachny, karamelové zelí, knedlík
Kachní stehno v šouletu
datum: 8.11. 2018
začátek : 17,00 hod / dle domluvy/
délka kurzu: 5 hodin
cena : 1750,- Kč , platba převodem na účet 277665320 /0300, V.S. datum kurzu
Počet osob: 2 - 4
Kurz můžete věnovat formou dárkového poukazu. Objednávka na telefon : 603 242 823