Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 11. 2018

Naše české ryby - Břetislav

Pro veliký zájem opakujeme kurz na zpracování českých ryb. Jednoduchá, moderní a odlehčená úprava  ryb v podání lektora Břetislava Novotného.

 

Pošírovaný candát s citronovo - bramborovou kaší

a glazovanou mrkví a cuketou

 

Pstruh v papilotě

na zelených fazolkách, se slaninou a česnekovým máslem

 

Sumec ve vinném těstíčku

na listovém salátu, medový dresink

 

Grilovaná makrela

se slaným teplým salátem z manga a papáje

rozpečení bagetka

 

 

datum :                                  29.11.2018

začátek :                                17,00 hod. / dle domluvy  /

délka kurzu:                           5 hodin

cena :                                     2.250,- Kč   / platba převodem na účet 277665320 /0300

 

 

 

Kurz je možné darovat formou dárkového poukazu, objednávky na telefon 603 242 823