Předkrmy na slavnostní stůl - saláty a koktajly.
Na slavnostní stůl připravujeme obyčejně klasické vyzkoušené recepty na salát a řízky. Taky polévka bývá tradiční , dědící se z generace na generaci. Houbová , rybí, z kyselého zelí...Saláty bez majonézy, s jogurtem, s majonézou. Taky s vajíčkem, šunkou, jablíčkem, které dodá výbornou chuť. A potom řízky - z kapra, kuřecí, vepřové. Ne každý smaží kapra, jsou i zastánci moderní, odlehčené kuchyně, kteří si udělají specialitu z lososa, tuňáka, štiky, sumce...Co takhle něco nové?
předkrmový salát z lososa s majonézou
trubičky s rybí pěnou
chuťovky s ančovičkou
kanapky s rybími karbanátky
krevetový salát
vejce s kaviárem
rybí polévka
losos na smetaně s kapary
začátek : 17,00 hod. / dle domluvy
délka : 5 hodin
počet osob : 4 max 6
cena kurzu : 2. 000,- Kč, platba převodem na účet č. 277665320 / 0300, V.S. datum kurzu
Kurz je možné objednat na telefonu : 603 242 823