Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 12. 2018

Předkrmy na slavnostní stůl - saláty a koktajly.

Na slavnostní stůl připravujeme obyčejně  klasické vyzkoušené recepty na salát a řízky. Taky polévka bývá tradiční , dědící  se z generace na generaci. Houbová , rybí, z kyselého zelí...Saláty bez majonézy, s jogurtem, s majonézou. Taky s vajíčkem, šunkou, jablíčkem, které dodá výbornou chuť. A potom  řízky - z kapra, kuřecí, vepřové. Ne každý smaží kapra, jsou i zastánci moderní, odlehčené kuchyně, kteří si udělají specialitu z lososa, tuňáka, štiky, sumce...Co takhle něco nové? 

 

předkrmový salát z lososa s majonézou

trubičky  s rybí pěnou

chuťovky s ančovičkou

kanapky s rybími  karbanátky

krevetový salát

vejce s kaviárem

rybí polévka 

losos na smetaně s kapary

 

 

 

začátek :                                     17,00 hod. / dle domluvy 

délka :                                          5 hodin

počet osob :                                 4 max 6

cena kurzu :                                 2. 000,- Kč, platba převodem na účet č. 277665320 / 0300, V.S. datum kurzu

 

Kurz je možné objednat na telefonu : 603 242 823