3 x guláš - hovězí, segedínsky, fazolový
3 x guláš - začneme pěkně od začátku, klasickým gulášem z hovězího masa. Ukážeme si porcování masa, správnou přípravu základu, zahuštění, dochucení. Řekneme si něco o vhodných přílohách a servírování guláše.
Dalším typem guláše je segedínsky guláš z vepřového masa s kysaným zelím. Je výborný. K naprosté dokonalosti můžete přidat smetanu a servírovat jej s houskovým knedlíkem.
Posledním gulášem bez masa je guláš fazolí. Takové to pohlazení chuťových buněk. Při kurzu si řekneme o vhodných přílohách.
Délka kurzu : 5 hodin
Začátek kurz : 17, 00 hod., aneb dle domluvy
Cena kurzu : 2.000 ,- Kč
Počet osob : 4
Kurz si můžete objednat na čísle 603 242 823
Vhodné jako dárek pro muže.