Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 10. 2018

3 x guláš - hovězí, segedínsky, fazolový

3 x guláš - začneme pěkně od začátku, klasickým gulášem z hovězího masa.  Ukážeme si porcování masa, správnou přípravu základu, zahuštění, dochucení. Řekneme si něco o vhodných přílohách a servírování guláše.

Dalším typem guláše je segedínsky guláš z vepřového masa s kysaným zelím. Je výborný. K naprosté dokonalosti můžete přidat smetanu a servírovat jej s houskovým knedlíkem.

Posledním gulášem bez masa je guláš fazolí. Takové to pohlazení chuťových buněk. Při kurzu si řekneme o vhodných přílohách.

 

 

 

 

 

Délka kurzu :                                          5 hodin

Začátek kurz :                                        17, 00 hod., aneb dle domluvy

Cena kurzu :                                           2.000 ,- Kč

Počet osob :                                           4

 

 

 

Kurz si můžete objednat na čísle 603 242 823

Vhodné jako dárek pro muže.