Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 10. 2018

Králík - porcování a příprava

Králík - a Helena Růžičková ve filmu Slunce, seno a jahody.   Není to ta situace, kdy Honzík drží králíka ? ...

Upravený králík čeká na porcování a pak - co s ním ? 

Tepelnou úpravou - to znamená - jak králičí maso upravit , Vás provede zkušený lektor Honza Pokorný.

Králičí maso je lehce stravitelné, bílé, s minimálním množstvím tuku, chuťově jemné a zajímavé.

Honza Pokorný.

 

 

 

 

 

Kdy :                                                   16.10.2018

Počet osob :                                        4

Začátek :                                             v 17,00 hod - dle domluvy

Cena :                                                 2.500 Kč

 

 

Kurz je pro začátečníky a je možné si jej objednat na čísle   603 242 823 .

 

Dárek k narozeninám ?   Kurz v Kuchařském studiu.