Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 5. 2017

Příprava minutek.

MŠMT -1553 /2017-1/39

Kurz probíhá denní výukou od 8,00 - 15,30 hod. Celková hodinová dotace je 40 hodin, rozdělená na teorii a praktickou část. Část teoretické a část praktického výcviku probíhá v Kuchařském studiu na Kvítkové ulici ve Zlíně. Část odborného výcviku pobíhá ve smluvně domluvených restauracích ve Zlíně.

Po ukončení kurzu probíhá  zkouška, v rozsahu  3 hodin.  Na základě úspěšného absolvování dostane absolvent Osvědčení o profesní kvalifikaci s celostátní platností podle Národní soustavy kvalifikací.

Profil absolventa : 

Bude znát volbu postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů

Buse znát sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů

Bude znát přejímku zboží

Bude znát přípravu pokrmů na objednávku

Bude znát přípravu polotovarů

Bude znát úpravu jatečného masa

Bude znát obsluhu technologických zařízení v provozu

Bude znát HACCP, BOZP, PO v provozu