Příprava minutek.
MŠMT -1553 /2017-1/39
Kurz probíhá denní výukou od 8,00 - 15,30 hod. Celková hodinová dotace je 40 hodin, rozdělená na teorii a praktickou část. Část teoretické a část praktického výcviku probíhá v Kuchařském studiu na Kvítkové ulici ve Zlíně. Část odborného výcviku pobíhá ve smluvně domluvených restauracích ve Zlíně.
Po ukončení kurzu probíhá zkouška, v rozsahu 3 hodin. Na základě úspěšného absolvování dostane absolvent Osvědčení o profesní kvalifikaci s celostátní platností podle Národní soustavy kvalifikací.
Profil absolventa :
Bude znát volbu postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
Buse znát sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
Bude znát přejímku zboží
Bude znát přípravu pokrmů na objednávku
Bude znát přípravu polotovarů
Bude znát úpravu jatečného masa
Bude znát obsluhu technologických zařízení v provozu
Bude znát HACCP, BOZP, PO v provozu